Wie is 1-2-3-glas.nl?

De mensen achter 1-2-3-glas.nl zijn al vanaf 2006 actief in de glasbranche. Begonnen vanuit het schilders en onderhoudsbedrijf hebben we ons ontwikkeld tot een regionale speler op het gebied van glasschade herstel en nieuw plaatsingen van glazen ramen, wanden, deuren, gevels en etalageruiten. Met een 24-uurs schadedienst zijn we continu paraat om noodvoorzieningen te treffen en snel een vervangende ruit te plaatsen.

Glas vervanging, regel je 1,2,3, met 1-2-3-glas.nl

Vanuit de schade herstel werden we steeds vaker gevraagd voor leveringen van glazen puien, wanden, trappen en deuren. Om het bestellen hiervan gemakkelijk te maken hebben we 1-2-3-glas.nl opgericht. 1-2-3-glas.nl wil glas bestellen net zo gemakkelijk maken als tot drie tellen. En wij denken dat ons dat gelukt is.

1-2-3-glas.nl is zo ontwikkeld dat iedereen, zonder speciale vakkennis, een perfect stukje glas, dubbelglas of glasplaat kan bestellen. En u ziet gelijk wat de kosten zijn. Ook voor toebehoren, accessoires en glasfolies kan dat. En in de toekomst kunt u ook uw glazen deuren en (douche)wanden bij 1-2-3-glas.nl bestellen.

Ons vakmanschap blijft beschikbaar!

Glas inmeten en rekening houden met allerlei variabelen en omstandigheden, blijft ingewikkeld. Ook de normen van isolatie, glasdikte in combinatie met de oppervlakte en de vele variaties in afwerking en toebehoren, kunnen snel tot foutjes leiden. Niet handig, want een besteld stukje glas is maatwerk en daarom kunt u het niet terug sturen.

1-2-3-glas.nl heeft een aparte inmeet service.

Maak er gebruik van als u twijfelt. De kosten vallen erg mee en zijn altijd vele malen lager dan het opnieuw moeten bestellen van een ruit of glazen deur. U kunt ons ook bellen voor advies. Wij weten precies welke combinaties niet kunnen of welke beter zijn. Op afstand uw maten controleren kunnen we niet, maar verder zijn we altijd bereid u van advies te dienen.

Daarom is 1-2-3-glas.nl ook de ideale webshop voor glasbestellen. Zowel voor particulier als aannemer. Voor professionals die regelmatig glas willen bestellen bestaat ook de mogelijkheid om een eigen inlogcode aan te vragen. U besteld dan nog gemakkelijker uw ruiten. Vraag naar de mogelijkheden en speciale condities.